INTERNET MARKETING
  • Register

INTERNET MARKETING

Ο κόσμος των social media είναι πλέον μέρος της καθημερινής ζωής για όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Η απλή παρουσία ενός brand name ή εταιρίας στο internet δεν είναι αρκετή. Υπάρχει ανάγκη για υψηλή θέση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης και βέλτιστη διαχείριση της εικόνας και της φήμης ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα η καμπάνια.

Η Terranet IT Services συνδυάζει τόσο την πολυετή εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της, όσο και τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων για τη μελέτη και υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής επικοινωνίας στο internet.

EMAIL MARKETING

Το email marketing είναι απο τα πρώτα και δημοφιλέστερα και δυναμικότερα εργαλεία internet marketing για τη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων. Λειτουργεί μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας που χρησιμοποιεί το email για να στείλει εμπορικά μηνύματα σε υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Τα Social Media αφορούν κυρίως την δημιουργία και την ανταλλαγή πληροφοριών από τους χρήστες στο internet. Τα πιο διάσημα κοινωνικά μέσα είναι τα Facebook, Youtube, Twitter, Google+, Linkedin, Instagram. Οι πλατφόρμες Social Media επιτρέπουν κυρίως στους χρήστες να δημιουργήσουν και να μοιραστούν περιεχόμενο να χρησιμοποιήσουν επιλογές άλλων χρηστών για να βρουν περιεχόμενο.


Δημιουργία προφίλ στο Facebook, στο Google+ και στο Linkedin
Η κοινωνική δικτύωση αναφέρεται στη χρήση των εργαλείων internet να συνδέσουν και να δημιουργήσουν σχέσεις με άλλους. Υπάρχουν πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Google+ και το LinkedIn, που επιτρέπουν τους χρήστες να δημιουργήσουν προσωπικά προφίλ και να αλληλεπιδράσουν με τις επαφές τους με ανταλλαγή μέσων, στέλνοντας μηνύματα

 

Δημιουργία λογαριασμούς Τwitter
Το Twitter έχει γίνει πλέον ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλές εταιρίες έχουν αρχίσει να το χρησιμοποιούν ως ένα εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών.

 

Δημιουργία εταιρικά κανάλια στο YouTube
Το You Tube είναι ένα από τα καλύτερα sites ανταλλαγής video που επιτρέπουν στους χρήστες να "ανεβάσουν", να προβάλλουν και να μοιράσουν videos με τον υπόλοιπο κόσμο. Το You Tube έχει περισσότερους απο ένα δισεκατομμύριο viewers το μήνα. Για τους χρήστες είναι εύκολο να παρακολουθήσουν τα περισσότερα από τα διαθέσιμα videos γιατί δεν υπάρχει απαίτηση εγγραφής και για τα μέλη είναι δυνατόν να φορτώσουν απεριόριστο αριθμό videos.

 

Προώθηση στα Social Media

Τα κοινωνικά μέσα έχουν αλλάξει τον κόσμο της αγοράς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα αναπόσπαστο τμήμα μίας δυνατής καμπάνιας internet marketing.

Ενεργοποιόντας καμπάνιες στα Social Media σας δίνεται η δυνατότητα:
να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες μέσω στοχευμένης επικοινωνίας, να δημιουργήσετε μία ή περισσότερες online κοινότητες, να συνδέσετε το brand name σας με το κατάλληλο κοινό και να πληροφοριθείτε για την συμπεριφορά του κοινού σας.

PAY PER CLICK ADVERTISING | PPC

Το Pay Per Click είναι μια κατηγορία διαδικτυακής διαφήμισης όπου ο διαφημιζόμενος πληρώνει μόνο ανα κλικ πάνω στην διαφήμιση του. Βασίζεται κυρίως στις λέξεις αναζήτησης που εισάγει ο χρήστης στη μηχανή αναζήτησης. Υπάρχουν μία σειρά από εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της λίστας με τις λέξεις κλειδιά. Το κυριώτερο απο αυτά είναι το Google Adwords που παρέχει διαφημίσεις στοχευμένες σε site για κείμενο, banner και διαφημίσεις εμπλουτισμένων μέσων.

Το Pay Per Click μπορεί επίσης να βοηθήσει δίνοντας στο brand name σας άμεση εμφάνιση στις μηχανές αναζήτησης για offline καμπάνιες, όταν αυτό δεν μπορεί να είναι ακόμη ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION | SEO

Ένα πολύ σημαντικό βήμα στη σωστή παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο είναι και η προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization). Και αυτό γιατί με την τεχνική αυτή φροντίζουμε ώστε να φέρουμε τους χρήστες του διαδικτύου στον ιστοχώρο σας και να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

 

Οι τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης απαιτούν ιδιαίτερα πολύπλοκες διεργασίες, τακτική ανανέωση στοιχείων, αλλά πάνω από όλα σωστό σχεδιασμό κατά τη διάρκεια υλοποίησης τις ιστοσελίδας ώστε να χαρακτηριστεί μια ιστοσελίδα «φιλική» προς τις μηχανές αναζήτησης.

Υποκατηγορίες

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και 'μεις θα δώσουμε λύση ευκολα, γρήγορα και οικονομικά

6984617419

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Google+
Webutation