IT SERVICES
  • Register

IT SERVICES

Η Terranet ΙΤ Services παρέχει υπηρεσίες απο τον Σεπτέμβριο του 2005. Αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς στον τομέα της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων & της τεχνικής υποστήριξης Συστημάτων και Δικτύων. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων πληροφορικής, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας άμεσα, αποτελεσματικά και με συνέποια.


moto μας  "...η Υποστήριξη κάνει τη διαφορά"


Λόγω της εμπειρίας, έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης, καθώς και επαγγελματικών συμβολαίων συντήρησης. Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων πληροφορικής (IBM, HP, CISCO, DELL κ.λ.π), μας δίνει την δυνατότητα εμπορίας μηχανογραφικού εξοπλισμού που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις αλλα και τις ανάγκες σας.


Υπηρεσίες που προσφέρουμε αφορούν Εμπορία Μηχανογραφικού Εξοπλισμού, Μελέτες - Εγκαταστάσεις & Συντήρηση Δικτύων, Συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης, Επισκευές - Αναβαθμίσεις Η/Υ, IP Τηλεφωνικά Κέντρα, Συνδέσεις Internet & Τηλεφωνίας, Εφαρμογές Πληροφορικής.


Έχουμε τις γνώσεις και τα σωστά εργαλεία ώστε να μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

 

Επικοινωνήστε τώρα !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με την επιθεση ransomware "WannaCry"

Αγαπητοί συνεργάτες,

Όπως γνωρίζετε την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε μεγάλης έκτασης επίθεση με το ransomware "Wannacry", με μολύνσεις συστημάτων να αναφέρονται σε φορείς και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Η επίθεση έκανε τεράστια ζημιά καθώς βασίστηκε σε κενό ασφάλειας που υπήρχε στο λογισμικό της Microsoft.

Έχει κυκλοφορήσει από τον Μάρτιο ενημέρωση, αλλά οι hacker εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι «ευάλωτοι» στόχοι, όπως τα νοσοκομεία, δεν έχουν ακόμα ενημερώσει τα συστήματά τους.


Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την μόλυνση των συστημάτων σας από το ransomware:

θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Hotfix της Microsoft που θα βρείτε στο ακόλουθο link: https://technet.microsoft.com/en-us/library/security/ms17-010.aspx
θα πρέπει να είναι ενημερωμένο το antivirus που χρησιμοποιείτε με τα τελευταία updates 
θα πρέπει να ενημερωθούν οι χρήστες ώστε να μην ανοίξουν ύποπτα αρχεία

NETWORKING

Η μελέτη για τη δημιουργία, υλοποίηση και διαμόρφωση δικτύων LAN / WAN / INTRANET / EXTRANET , απαιτεί την εναρμόνισή τους με το επιχειρησιακό και λειτουργικό περιβάλλον της εταιρίας σας και μπορεί να είναι ιδιαίτερα δαπανηρή τόσο σε χρόνο, όσο και σε εκπαίδευση προσωπικού.

Η Terranet IT Services έχει πολύχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση των μεγαλύτερων δικτύων δεδομένων και εικόνας. Έχοντας άριστη γνώση των τεχνολογιών αιχμής σε θέματα δικτύων, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ότι αφορά τη σχεδίαση, επέκταση, αναβάθμιση των δικτύων σας ώστε να ανταποκρίνονται σε νέες συνθήκες και απαιτήσεις.

PC & SERVER SUPPORT

Η Terranet IT Services προσφέρει υπηρεσίες:

 

Ωριαίες (Προσωρινή τεχνική βοήθεια) - Η λιγότερο παραδοσιακή μορφή παροχής δικτυακών υπηρεσιών η οποία προσφέρει λύση σε προβλήματα Hardware και Software. Περιλαμβάνονται περιστατικά επείγοντα και μη.

 

Συμβόλαιο Υποστήριξης (Υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης) - Η περισσότερο παραδοσιακή μορφή παροχής υπηρεσιών σε επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρει η άμεση αποκατάσταση βλαβών αλλά και η πρόληψη προβλημάτων με την 2μηνιαία συντήρηση των υπολογιστικών συστημάτων τους. Επίσης παρέχονται αναβαθμίσεις σε Hardware και Software αλλά και η διαχείριση των δικτύων τους.

 

Μελέτη Σχεδιασμός και Υλοποίηση δικτυακών υποδομών - Η Terranet IT Services μπορεί να παρέχει λύσεις κατάλληλες με το μέγεθος της εκάστοτε εταιρείας, παρέχοντας συμβουλές για μεγάλες αγορές, προμήθεια μηχανημάτων, εγκατάσταση αυτών, ρύθμιση, διαχείριση αλλά και την δυνατότητα επαναφοράς των συστημάτων μετά από κάποια καταστροφή.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και 'μεις θα δώσουμε λύση ευκολα, γρήγορα και οικονομικά

6984617419

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Google+
Webutation