ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Είναι βασικό η ιστοσελίδα σας να σχεδιαστεί από έναν επαγγελματία σχεδιαστή, ωστε η προβολή της επιχείρησή σας στο internet να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Sε συνεργασία με εσάς δημιουργούμε σύγχρονες ιστοσελίδες με βάση τις απαιτήσεις σας με τη χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών και trends. Με αυτό τον τρόπο, η ιστοσελίδα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις

Σας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα σχεδιασμού και ανάπτυξης για κάθε τύπο της ιστοσελίδας. Για πάνω από 10 χρόνια έχουμε δημιουργήσει πολλά σχέδια και μπορούμε να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένα πρότυπα για διάφορα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου και λογισμικό open source.

Από την πρώτη σας απλή ιστοσελίδα, ως και ιδιαίτερα σύνθετες, ειδικά σχεδιασμένες, βάσης δεδομένων με χρήση διαδικτυακών εφαρμογών, μπορούμε να το σχεδιάσουμε όπως εσείς θέλετε. Οι ιστοσελίδες μας δεν είναι μόνο άκρως προσαρμοσμένες και μοναδικές για κάθε επιχείρηση, έχουν επίσης και προσιτές τιμές.

Βασικό μας μέλημα μετά την ολοκληρώσει της κατασκευής της ιστοσελίδας σας είναι η συντήρηση της. Εμείς στην Terranet IT Services βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να ενημερώνουμε και να εφαρμόζουμε αναβαθμίσεις εξασφαλίζοντας την συμβατότητα της ιστοσελίδας σας με τις νέες τεχνολογίες.